miercuri, 23 ianuarie 2013

Vacante Exotice - Seychelles




Vacante Exotice - Seychelles





Seychelles- un paradis tropical

 ’’Dupa ce Dumnezeu a terminat de creat lumea, a mai ramas cu un pumn de diamante. A gasit un loc chiar la est de Africa, unde s-a gandit: ’’Aici pot crea ceva minunat’’ si a inceput sa imprastie diamantele in ocean. Asa au luat nastere Insulele Seychelles. ’’Chiar daca aceasta este numai o legenda, un lucru cert este ca nu vei mai gasi un loc asemanator nicaieri in lume.
Seychelles este locul perfect unde poti sa iti petreci vacanta chiar daca planuiesti sa nu faci nimic sau din contra, sa faci de toate.Pentru cei activi posibilitatile de petrecere a timpului sunt nenumarate, de la sporturi acvatice, precum snorkelling, scufundari si pescuit la mare adancime pana la calarie sau plimbari.
Aici veti avea parte de privelisti tropicale spectaculoase si unice, pe fiecare insula in parte.
Din cele 115 insule ce formeaza arhipeleagul, cela mai importante sunt Aldabra, Mahe, La Digue, Insula Denis, Insula Cerf si Praslin.
  • Insula Mahe- cea mai mare insula din arhipeleag, gazduieste capitala statului Seychelles: Victoria. Acest oras si-a pastrat trasaturile coloniale si in ziua de azi, arhitectura cladirilor amintind de marile explorari anglo-franceze.
  • Aldabra- aici vei intalni testoasele uriase de Aldabra si crabul de cocos, cel mai mare crab de uscat din lume.
  • La Digue- un loc ideal pentru cei ce vor sa petreaca o vacanta de vis pe plaja.
  • Insula Denis- destinatie potrivita pentru iubitorii de sporturi acvatice.
  • Praslin- mai linistita si mai putin dezvoltata decat Mahe, este una dintre cele mai vizitate insule din arhipeleag. Este faimoasa pentru plajele cu nisip alb si fin, unul dintre cele mai bune exemple este Anse Lazio, care a fost votata in nenumarate randuri ca fiind una dintre cele mai bune plaje din lume.
  • Insula Cerf- denumita dupa freagata franceza ’’Le Cerf’’, aceasta se afla intr-un Parc National Marin.
De asemenea, daca esti in cautarea unui loc intim si romantic pentru petrecerea lunii de miere, Insulele Seychelles pot fi alegerea cea mai portivita. Acest paradis tropical, cu plaje umbrite de palmieri, nisip fin si alb si apa clara vor face ca vacanta ta sa fie una de vis.


Cine nu si-ar dori sa ajunga aici!!! :)


Impresii Sejur , Comentarii?



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu